Interesse in werk of stage in bedrijfsgeneeskunde?

Graag wijzen we je de weg wanneer je interesse hebt in werk of stage in bedrijfsgeneeskunde bij KLM Health Services. Op deze pagina vind je informatie over opleidingsplaatsen, zij-instromers, co-schappen en traineeships.

 • Geregistreerde Bedrijfsartsen:
  Interesse om als Bedrijfsarts of Keuringsarts bij ons te werken? Kijk of er openstaande vacatures zijn of neem contact met ons op via recruitment.health@klm.com. Wij komen graag met je in contact.
 • AIOS of zij-instromers:
  Op dit moment hebben wij geen vacature voor een zij-instromer of AIOS.
  Opleidingsplaatsen voor AIOS (volledig en zij-instromer) komen weer beschikbaar per 2025.
 • Herregistratie:
  Voor de opleiding voor herregistratie kan je contact opnemen met onze Hoofdopleider KLM Health Services, Tessa Kouwenhoven (tkouwenhoven-pasmooij.health@klm.com).
 • ANIOS, Traineeship:
  Interesse om bij ons als Bedrijfsarts te werken met zicht op een opleidingstraject? De startdatum van het eerstvolgende traineeship is nog niet bekend. Wanneer deze bekend is, zal dit geplaatst worden op deze website.
 • Co-assistenten:
  Wij ontvangen graag co-assistenten. Heb jij interesse om je co-schap sociale geneeskunde bij ons te volgen én studeer je aan het UMC Amsterdam? Neem dan contact op met Ciska Meursingen (c.meursinge@amsterdamumc.nl) of Marc Soethout (mbm.soethout@amsterdamumc.nl) van UMC Amsterdam. Wij hebben helaas geen plek voor co-assistenten van andere universiteiten.
 • Keuze co-schap:
  Wij ontvangen jaarlijks 1 keuze co-assistent voor een periode van minimaal 2 en maximaal 3 maanden. Dit is in de periode september - november óf februari - april. Heb je interesse? We ontvangen graag je CV en motivatie voor 1 juni. Uiterlijk 1 juli hoor je of we plek voor je hebben.
 • Snuffelstages:
  Interesse in wat een Bedrijfsarts doet? Op www.bedrijfsartsworden.nl vind je meer informatie. Door de vele artsen en verpleegkundigen in opleiding kunnen we je helaas niet ontvangen voor een snuffelstage bij KLM Health Services.