Menu

 

 

 

 

 

 

Waarom KLM Health Services

 

 

Administrateur Finance

Op de afdeling Finance zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime administrateur, jouw kwaliteiten liggen op cijfermatig en administratief vlak en je bent een opmerkzame collega die begrijpt hoe het reilen en zeilen op een financiële afdeling eraan toe gaat. De standplaats voor je werk is Schiphol-Oost.

Jouw Functie

Je komt te werken in een klein team met 5 andere collega’s en je rapporteert aan de manager Finance & Control. Je hoofdtaak is het verzorgen van de financiële administratie, grootboek en diverse sub-administraties. Ook het beheren van de financiële middelen behoort tot je takenpakket: het realiseren van een crediteuren/debiteuren administratie, liquide middelen beheer, administratie van de vaste activa en bijdrages aan rapportages en jaarstukken.

Bijbehorende competenties zijn nauwkeurigheid en planning skills, je moet je eigen werk kunnen plannen en monitoren, en natuurlijk ervoor zorgen dat het bedrijf tijdig betalingen doet. We zijn daarnaast hecht als een team en moeten op je kunnen vertrouwen, integriteit en sterke communicatieve vaardigheden staan hoog in het vaandel.

Fit for the job 

-       Je hebt een afgeronde opleiding in een financiële richting op mbo-niveau

-       Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als financieel administrateur

-       Je bent initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig, beschikt over een helicopterview, communicatief vaardig, hebt gevoel voor klantverhoudingen en werkt graag in een team.

-       Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

-       Je hebt een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht, gaat vlot om met de pc en hebt een uitstekende beheersing van Word en Excel.

-       Het spreekt vanzelf dat je discreet weet om te gaan met vertrouwelijke gegevens.

Een gezond en aantrekkelijk perspectief

Bij ons werk je aan je eigen gezondheid en die van onze klanten. Gewoon omdat je werkleven zoveel leuker en makkelijker wordt als je lekker in je vel zit, en dat voelen onze klanten. Wij zijn een gezondheidsorganisatie en dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden met een vitaliteitsbudget, Fitbit en een gunstige regeling voor KLM-tickets. Fit to explore your world. De schaal van je salaris gaat van 2.788 tot 3.715, en zal gebaseerd worden op kennis en ervaring.

Herken jij jezelf in dit profiel of heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Thea Groot via 06-13706348.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar recruitment.health@klm.com of klik op onderstaande knop om te solliciteren.