Menu

 

 

 

 

 

 

Waarom KLM Health Services

 

 

Arbeidsdeskundige (24 uur), locatie Schiphol Oost 

Zonder enige twijfel is dit een van de mooiste banen van heel Schiphol. Als arbeidsdeskundige bij KLM Health Services heb je namelijk de kans om elke beroepsgroep op dit terrein van dichtbij te zien en de kneepjes van het vak te ontdekken om tot een passend advies te komen. Of dat nu om 3 uur ’s ochtends aanmelden is voor een vlucht naar Barcelona om te zien hoe de dagelijkse werkbelasting van een stewardess is, of een keer meehelpen koffers op de band te tillen, de dynamiek van de luchthaven zal je tweede natuur worden. Jouw kwaliteiten liggen op het vlak van advisering over de functiebelasting, afgezet tegen de belastbaarheid van de zieke werknemer. Daarmee maak je het verschil.  

 

De functie

In jouw rol adviseer je werkgevers en werknemers bij re-integratie, verzuimbeheersing en bij vragen over wet- en regelgeving. Je weegt de belastbaarheid van de medewerker versus de belasting van de functie en bent in staat dit voor elk niveau te doen, van bagagemedewerker tot piloot, en brengt hierover advies uit, of de eigen functie passend is of passend te maken is. Je adviseert ook over ander werk (spoor 1 en spoor 2)  

Je werkt nauw samen in een hecht team van collega’s voor onder meer KLM maar ook voor andere opdrachtgevers.

Eigen initiatieven, bijvoorbeeld voor productontwikkeling of kwaliteitsverbetering, juichen wij toe. Met oog en respect voor de mens achter elk belang geef je je adviezen vorm. Kwaliteit, klantgerichtheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers staan daarbij centraal.

Wie ben jij

·         Je hebt een afgeronde HBO/bachelor opleiding tot arbeidsdeskundige met certificaat.

·         Je bent geregistreerd bij de SRA en je bent gecertificeerd.

·         Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in het vakgebied.

·         Je hebt kennis van sociaal- en arbeidsrecht in relatie tot het werkveld.

·         Je hebt aantoonbare ervaring in het werken voor grote, complexe organisaties. (Arbodienstverlening , zo mogelijk in combinatie met UWV werkervaring)

·         Je bent bereid te reizen.

Bijbehorende competenties: Analyseren, Adviesvaardigheden, Plannen en organiseren, Overtuigingskracht, Opbouwen en onderhouden van relaties, Realisatie van doelen, Integriteit, Organisatiesensitiviteit, Besluitvaardigheid.

Wat kunnen wij je bieden?

Een overeenkomst voor bepaalde tijd van tenminste 1 jaar, met optie op verlenging. Het betreft geen tijdelijke vacature en wij zijn expliciet op zoek naar een arbeidsdeskundige die in vaste dienst komt, geen ZZP-er. 

Afhankelijk van werkervaring wordt het salaris binnen de betreffende schaal afgestemd.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wies van Oene, arbeidsdeskundige, op nr 06-22962929.

Je sollicitatie kun je sturen naar recruitment.health@klm.com of klik op onderstaande knop om te solliciteren.

Wij kijken uit naar je reactie!