Menu

 

 

 

 

 

 

Waarom KLM Health Services

 

 

Adviseur Arbeid & Gezondheid, BIG geregistreerd (32-40 uur, Schiphol-Oost)

Samen met een team van Adviseurs Arbeid & Gezondheid en (Bedrijfs)artsen het verschil maken in de gezondheid van o.a. piloten, stewardessen en medewerkers Cargo van KLM? In deze veelzijdige functie bij KLM Health Services begeleid je medewerkers, leidinggevenden én werkgevers met een breed spectrum aan gezondheidsvragen voor verzuim en herstel. Kom je onze wereld ontdekken?


Over KLM Health Services

KLM Health Services, Airport Medical Services en Executive Health Management helpen met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en lifestyle programma’s. Dit doen we met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Al meer dan 25 jaar voor KLM en voor andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Of het nu gaat over werken of vakantie.


Over de Business Unit Health Management Services (HMS)

De Business Unit Health Management Services is een dynamisch team met professionals en ondersteunt KLM Health Services en haar dochters om haar werk als operationele dienstverlener zo efficiënt en goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Jouw functie

Je werkt binnen de business unit Health Management Services in een klantenteam bestaande uit Bedrijfsartsen, Arbeidsdeskundigen, Adviseurs Arbeid & Gezondheid, Projectcoördinatoren en ondersteuning. In je functie werk je nauw samen met de Bedrijfsarts. De verdeling van werkzaamheden vindt plaats op basis van de wet- en regelgeving rond taakdelegatie.

Samen met KLM werken we aan een vernieuwd verzuimproces, waarbij in het begin van verzuim op basis van triage wordt vastgesteld of een interventie van een Adviseurs Arbeid & Gezondheid òf een bedrijfsarts nodig is. De functie van Adviseurs Arbeid & Gezondheid is dan ook nog volop in ontwikkeling binnen KLM Health Services. Aan die ontwikkeling kun je zelf bijdragen en invulling geven.

Je triageert en geeft advies tijdens verzuimconsulten. Je begeleidt daarnaast de managers in hun verzuimaanpak en geeft adviezen om verzuim te voorkomen. Je bent in gesprek om de inzetbaarheid van medewerkers te behouden en vergroten en de gezondheid en het welzijn van medewerkers in relatie tot hun werk te bevorderen. Denk aan gezondheid, leefstijl, veiligheid en vitaliteit.
 

Fit for the job

·       Je bent BIG geregistreerd en staat bij voorkeur geregistreerd in het kwaliteitsregister (gediplomeerd HBO Arboverpleegkundige/ adviseur Arbeid & Gezondheid, fysiotherapie of Ergotherapie;

·       Je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van verzuim en verzuimmodellen

·       Je hebt aantoonbare werkervaring in verzuimbegeleiding en advisering over inzetbaarheid aan manager en medewerker en het hebben van klinische ervaring is een pré

·       Je hebt bovengemiddelde communicatieve en sociale vaardigheden

·       Je bent team- en klantgericht, flexibel en proactief.

·       Je bent sensitief en weet altijd de juiste toon te vinden

·       Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied

Een gezond en aantrekkelijk perspectief

Bij KLM Health Services vind je vakinhoudelijk sterke en enthousiaste collega’s in een uitdagende omgeving. Aanvankelijk wordt de functie aangeboden voor 32-40 uur per week, startend met een jaarcontract. Je salaris ligt tussen de € 3.411,- en € 4.576,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Wij zijn een gezondheidsorganisatie en dat zie je terug in onze goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je 5% eindejaarsuitkering, winstdeling, een behoorlijk aantal ADV/vakantiedagen, een jaarlijks vitaliteitsbudget, Fitbit en een gunstige regeling voor KLM-tickets na een jaar dienstverband. Fit to explore your world. 

Daarnaast belonen wij niet alleen in geld, want we vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Daarom investeren we in relevante trainingen binnen jouw vakgebied. Bij deze business unit merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling: we leren met en van elkaar. Zo leer je tenslotte het meest!
 

Kom je onze wereld ontdekken?

Word je enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf als Adviseur Arbeid en Gezondheid bij ons aan de slag gaan? Upload dan je cv én motivatiebrief via de “Solliciteren” button onderaan deze pagina.

Voor vragen kan je contact opnemen met onze recruitment afdeling via recruitment.health@klm.com.

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit 2 gespreksrondes, waarbij een dag(deel) meelopen zeker tot de mogelijkheden behoort.

Wij kijken uit naar je reactie!

NB: een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.