Menu










Waarom KLM Health Services




Bedrijfsarts

Je functie

Als bedrijfsarts ga jij werken binnen de business unit Health Management Services. Hier draait alles om gezond werkgeverschap en gezond werknemerschap. Onze artsen, assistenten en coaches helpen organisaties en hun medewerkers om fit te worden en te blijven. Van verzuimbegeleiding, keuringen en health checks tot leefstijladviezen en praktische (online) begeleiding bij gezond werken, bewegen, slapen en eten.

In teamverband monitoren we de fitheid van organisaties en de medewerkers. Jij bent specifiek het aanspreekpunt voor de KLM Cabin Crew. Alles wat er bij komt kijken op het gebied van internationaal reizen en werken in relatie tot gezondheid is waar het bij jou om draait en waar je je ook graag in verdiept. Je bent arts en adviseur vanuit een onafhankelijke, professionele visie. Je beoordeelt de medische mogelijkheden van de client, en werkt samen met de clienten om de inzetbaarheid van de client te vergroten. Je werkt vanuit Schiphol-Oost, maar vanwege je werkzaamheden ben je ook (veelal rondom Schiphol) op pad.

Ben jij fit for the job?

• Je bent een geregistreerd bedrijfsarts.
• Je geeft graag vorm en inhoud aan vernieuwende preventieve gezondheidszorg, waaronder Preventief Medisch Onderzoek met follow-up in de vorm van individuele of groepsadviezen/coaching.
• Bij voorkeur heb je kennis van arbeidsomstandigheden, verzuim, re-integratie, gezondheidsbevordering en relevante wet- en regelgeving.
• Je spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands en Engels.
• Van gezondheid gaat je hart sneller kloppen en je zet je in voor ‘practice what you preach’.
• Je bent 28-40 uur beschikbaar.

Meet & Greet

Heb je gezien dat wij op vrijdag 29 november een kennismakingsmiddag organiseren voor bedrijfsartsen? Maak vrijblijvend kennis met je nieuwe collega’s én je bijzondere werkomgeving. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen op Schiphol. Alle aspecten op het gebied van arbodienstverlening voor deze dynamische reizende doelgroep worden belicht.

Klik voor meer informatie hier.

Waarom KLM Health Services


Bij ons werk je aan je eigen gezondheid en die van onze klanten. Gewoon omdat je werkleven zoveel leuker en makkelijker wordt als je lekker in je vel zit. En dat voelen onze klanten. Je salaris ligt tussen de € 4658,- en € 7297,- , hierbij komt nog een toeslag. (o.b.v. 40 uur). Wij zijn een gezondheidsorganisatie en dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden met een vitaliteitsbudget, Fitbit en een gunstige regeling voor KLM-tickets. Fit to explore your world.

Ben jij onze nieuwe bedrijfsarts?

Herken jij jezelf in het profiel? Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Wij kijken uit naar je reactive!

Voor meer informatie kun je contact opnemen KLM Health Services, telefoon 020 - 648 1669