Menu

 

 

 

 

 

 

Waarom KLM Health Services

 

 

Doktersassistent met business support werkzaamheden, 24-40 uur 

Als doktersassistent ben je het gezicht van het gezondheidsplein voor zowel de zakelijke als de particuliere markt worden hier de medische keuringen verzorgd. Jouw kwaliteiten liggen op medisch en administratief vlak en je bent een vriendelijke verschijning voor onze diverse klantenkring. De standplaats voor je werk is Schiphol-Oost maar we keuren ook in Den Haag en diverse andere locaties.

Jouw functie

Je werkt nauw samen met de keuringsartsen, oogmedewerkers en het secretariaat. Ook zijn goede communicatievaardigheden en nauwkeurigheid belangrijk in verband met het plannen van afspraken met clienten, het verwerken van medische rapportages en keuringsuitslagen, de post verwerken, uitslagen opvragen bij ziekenhuis en laboratoria en tot slot archivering.

Ook het doen van vooronderzoeken behorende bij de verschillende medische keuringen gaat jou makkelijk af. Denk hierbij aan het afnemen van de biometrie, maken van ECG’s, longfunctietesten, visustesten, vena puncties, oogboldrukmetingen en gehooronderzoeken.

Fit for the job

-      Je hebt een afgeronde opleiding M.D.G.O.-DA, doktersassistente 

-      Je bent initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig, beschikt over een helicopterview, communicatief vaardig, hebt gevoel voor klantverhoudingen en werkt graag in een team.

-      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

-      Je hebt een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht, gaat vlot om met de pc en hebt een uitstekende beheersing van Word en Excel.

-      Het spreekt vanzelf dat je discreet weet om te gaan met vertrouwelijke gegevens.

-      Indien je goed ingewerkt bent zou je ook ingezet kunnen worden gedurende een weekend (tot nu alleen op een zaterdag) of een avond.

Een gezond en aantrekkelijk perspectief

Bij ons werk je aan je eigen gezondheid en die van onze klanten. Gewoon omdat je werkleven zoveel leuker en makkelijker wordt als je lekker in je vel zit, en dat voelen onze klanten. Wij zijn een gezondheidsorganisatie en dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden met een vitaliteitsbudget, Fitbit en een gunstige regeling voor KLM-tickets. Fit to explore your world.

Herken jij jezelf in dit profiel of heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met KLM Health Services, afdeling recruitment 06-30977066

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar recruitment.health@klm.com of klik op onderstaande knop om te solliciteren.