Menu

Geregistreerd Bedrijfsarts bij KLM Health Services (parttime/fulltime)

Een wereld gaat voor je open als bedrijfsarts bij KLM Health Services. Een veelzijdige functie binnen een professioneel team van artsen met een breed spectrum aan gezondheidsvragen voor een zeer diverse doelgroep binnen o.a. KLM; van piloot en stewardess tot medewerker Cargo en Boeing Engineer. Zo kom je nog eens ergens!

Over KLM Health Services

KLM Health Services helpt met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en lifestyle programma’s. Dit doen we met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Al meer dan 25 jaar voor KLM en voor andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Of het nu gaat over werken of vakantie. KLM Health Services. Fit to explore your world.

Jouw functie

Samen met een team van collega’s help je organisaties en hun medewerkers fit te worden en te blijven. Alles draait om gezond werkgeverschap én werknemerschap. Als ervaren bedrijfsarts begeleid jij naast jouw reguliere werk jonge artsen i.o., stagiaires en artsen die zich laten omscholen tot bedrijfsarts. Een unieke kans om jouw kennis en expertise over klanten te delen met aankomende bedrijfsartsen! Je bent arts, adviseur voor hoger management, leidinggevenden en medewerkers. Je beoordeelt de medische mogelijkheden van medewerkers en begeleidt hen om hun inzetbaarheid te behouden en vergroten. Je bent in gesprek over het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van medewerkers in relatie tot hun werk. Je hebt ervaring en/of affiniteit met thema's als luchtvaartgeneeskunde, leefstijlgeneeskunde, veiligheid en vitaliteit. 

·         Je werkt in teamverband met veel aandacht en ruimte voor intercollegiale toetsing en om je als opleider verder te ontwikkelen.

·         Jouw persoonlijke expertise kun je blijven ontwikkelen en delen in onze multidisciplinaire werk- en projectgroepen en verschillende netwerken.

Fit for the job

·         Je bent geregistreerd bedrijfsarts en het spreekt je aan om in een opleidingssetting te werken en mee te bouwen aan onze organisatie.

·         Als je praktijkopleider bent, dan is dat een pré. 

·         Je neemt initiatief om vernieuwende soorten preventieve gezondheidszorg vorm te geven en onze dienstverlening verder te ontwikkelen.

·         Je verdiept je oprecht in de wereld van je klanten en begeleidt als professional de dialoog tussen leidinggevende en medewerker. Dat doe je net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

·         Je bent een teamplayer en communicator die klantgericht, omgevingsbewust, analytisch en met de nodige overtuigingskracht te werk gaat. Omdat je weet dat je zo het verschil kan maken.

Een gezond en aantrekkelijk perspectief

Je werkt bij ons aan de gezondheid van je klanten en je eigen gezondheid. Je salaris ligt tussen de € 6.274,- en € 9.581,-.  

Wij zijn een gezondheidsorganisatie en dat zie je terug in onze goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je 5% eindejaarsuitkering, winstdeling, een behoorlijk aantal vakantiedagen, een jaarlijks vitaliteitsbudget en een gezondheidsgadget op je eerste werkdag.

Daarnaast kun na een jaar dienstverband gebruik maken van een gunstige regeling voor KLM-tickets.

Fit to explore your world. 

Je krijgt alle ruimte om de wereld aan mogelijkheden binnen en buiten onze organisatie te verkennen en je grenzen te verleggen. Er is aandacht voor de ontwikkeling als team én je eigen ontwikkeling door opleiding, intervisie en coaching. 

Kom je onze wereld ontdekken?

Wij kijken uit naar je reactie en vertellen je graag meer over het werken als bedrijfsarts bij KLM Health Services. Wil je graag even (online) sparren met een bedrijfsarts of een keer meelopen? Neem dan gerust contact op via recruitment.health@klm.com.

Wil je meteen solliciteren dan kun je solliciteren via de sollicitatie button.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.