Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paramedicus/doktersassistent (28-32 uur, Hoofddorp)

De functie van Paramedicus bij Executive Health Management is een duizendpoot functie van de bovenste plank! Je hebt te maken met verschillende cliënten die in het topsegment werkzaam zijn. Met je gastvrije klant/ clientgerichte werkhouding laat je iedere cliënt zich welkom en op het gemak voelen. Naast dat je de paramedische handelingen vlekkeloos uitvoert, ben je ook inzetbaar als gastvrouw/heer en kun je bijspringen met administratief ondersteunende werkzaamheden. Al met al een bijzondere functie in een bijzondere omgeving!

Over Executive Health Management

Executive Health Management opereert in het topsegment van de medische onderzoekmarkt. Wij verzorgen op periodieke basis Preventief Medisch Onderzoek (PMO) voor CEO’s en hoger management van multinationals en gerenommeerde professionele organisaties. Ons medisch specialistisch team bestaat onder andere uit radiologen, cardiologen, internisten, psychologen en gynaecologen. Wij beschikken over goede medische apparatuur waarmee wij zeer uitgebreide medische onderzoeken verzorgen. Ook besteden wij veel aandacht aan de mentale en sociale aspecten waar het topmanagement dagelijks mee te maken heeft, hierbij en ook in de rest van ons werk staan privacy en vertrouwen hoog in het vaandel. Executive Health Management is een 100% dochterorganisatie van KLM Health Services.

Jouw functie

Wij zijn op zoek naar iemand die van aanpakken weet in deze veelzijdige functie. Je werkt in een klein professioneel medisch team waarbinnen flexibiliteit een belangrijke rol speelt. Je vindt cliëntcontact écht leuk: voor jou staat de cliënt te allen tijde centraal en je doet van nature dat stapje extra waardoor de cliënt de hoge services ervaart waar EHM voor staat. Je verzorgt paramedische handelingen, zoals het uitvoeren van een bloedafname, longfunctietest, audiometrie, oogonderzoek,  en oogboldruk meting, ECG’s en inspanningstest (fiets)

Daarnaast zijn ook de benodigde proces-ondersteunende administratieve werkzaamheden helemaal jouw ‘cup of tea’. Je vervult een rol in de verslaglegging en verwerking van de medische rapporten. Zo ben je op alle fronten betrokken bij het proces rondom de cliënt.

Maar dat is niet het enige! Bij afwezigheid van de gastvrouw, ben jij in staat deze dynamische functie op je te nemen. Hierbij ben je het visitekaartje van EHM, waarbij je de cliënt ontvangt en het dagprogramma begeleidt. Door jouw prettige persoonlijkheid, representatieve uitstraling en uitstekende communicatie skills voelen cliënten zich direct welkom.

Fit for the job

·         Je hebt een afgeronde opleiding tot doktersassistent; MBO 4 niveau, of als verpleegkundige (MBO-V)

·         Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in paramedische werkzaamheden en kunt bloedprikken (venapunctie), een inspanningstest (fiets) afnemen en zelfstandig een ECG lezen;

·         Je houdt jezelf ook graag bezig met proces ondersteunende administratieve werkzaamheden;

·         Je bent flexibel en kunt gemakkelijk switchen tussen verschillende werkzaamheden;

·         Je bent van nature een op en top host(ess) die in staat is om onze cliënten zich écht thuis te laten voelen;

·         Plannen en organiseren is jouw tweede natuur;

·         Je beschikt over goede computervaardigheden (Windows Office);

·         De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.


Een gezond en aantrekkelijk perspectief

Bij Executive Health Management vind je vakinhoudelijk sterke en enthousiaste collega’s in een uitdagende omgeving. Aanvankelijk wordt de functie aangeboden voor 28-32 uur per week, startend met een jaarcontract. Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. De salarisrange ligt tussen de € 2.327.- en € 3.180,- bruto per maand op basis van een fulltime (40 uur) dienstverband.

Bij ons werk je aan je eigen gezondheid en die van onze klanten. Gewoon omdat je werkleven zoveel leuker en makkelijker wordt als je lekker in je vel zit, en dat voelen onze klanten. Wij zijn een gezondheidsorganisatie en dat zie je terug in onze goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je 5% individueel budget, een jaarlijks vitaliteitsbudget, Fitbit en een gunstige regeling voor KLM-tickets. 


Ben jij onze nieuwe collega?

Word je enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf als paramedicus bij ons aan de slag gaan? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar recruitment.health@klm.com of klik op onderstaande knop. Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marjolein Odekerken, recruiter, op tel nr 020-648 1669.  

Wij kijken uit naar je reactie!