Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verpleegkundige Eerste Hulp (32-36 uur)

 

 

Airport Medical Services is verantwoordelijk voor de medische dienstverlening op de luchthaven Schiphol aan de miljoenen reizigers, duizenden werknemers en honderden bezoekers, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat doen wij met een betrokken team van artsen, verpleegkundigen, ambulancepersoneel en stafmedewerkers. De locatie van Airport Medical Services bevindt zich in een zeer dynamische werkomgeving, namelijk de luchthaven Schiphol.

Als je van aanpakken en afwisseling in een dynamische werkomgeving houdt en het een uitdaging vindt mee te werken aan de ontwikkeling van Airport Medical Services, is dit de baan voor jou. 

Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen voor de afdeling Eerste Hulp, waar 24/7 in onregelmatige diensten wordt gewerkt (dag-, avond- en nachtdienst).

 

De functie

Je verleent eerste hulp en laagcomplexe zorg aan passagiers, werknemers maar ook aan bezoekers van Schiphol Plaza. De behandeling leg je vast in het patiëntenregistratiesysteem;

Je voorziet vliegtuigen op het platform van medische voorzieningen;

Samen met het team van artsen voer je de medische back-up uit voor offshorebedrijven en vliegtuigmaatschappijen;

Je bent inzetbaar bij calamiteiten op de luchthaven;

In de avond-, nacht- en weekenduren ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het medisch transport;

In de avond-, nacht- en weekenduren ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van doktersrecepten in onze eigen apotheek.

Wie ben jij

 

Je bent een BIG-geregistreerde, HBO-V geschoolde verpleegkundige;

Je hebt minimaal 2 jaren werkervaring binnen de zorg, bij voorkeur binnen een ziekenhuis;

In acute situaties kun je zelfstandig en doortastend optreden;

Je kunt goed prioriteiten stellen, bent stressbestendig, tactvol, flexibel en klantgericht;

Je bent een teamspeler;

Je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift;

Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs.

De vacature komt vrij voor de bepaalde tijd van in ieder geval 1 jaar. Optie tot verlenging behoort tot de mogelijkheden. De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gespreksrondes.

Waarom Airport Medical Services

 

Bij Airport Medical Services vind je leuke, enthousiaste en vakinhoudelijk sterke collega’s in een uitdagende omgeving. Wij hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Wij vinden het belangrijk dat jij je fit en happy voelt in ons bedrijf. Het salaris is marktconform. Hiernaast is er een ORT-uitbetaling.

 

Ben jij onze nieuwe verpleegkundige Eerste Hulp?

Herken jij jezelf in het profiel? Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Wij kijken uit naar je reactie!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Reinard Oosterbroek op telefoonnr: 020-6492566