Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verpleegkundige Eerste Hulp (24-36 uur), Schiphol

Midden op het bruisende Schiphol zit het medische hart van de luchthaven: Airport Medical Services met haar Eerste Hulp afdeling. Hier komen dag en nacht passagiers, bezoekers van Schiphol Plaza en werknemers naartoe die medische dienstverlening nodig hebben. Dit wordt geboden door een betrokken team van verpleegkundigen, artsen, apothekersassistentes, ambulancepersoneel en stafmedewerkers. Jij kan hieraan bijdragen als verpleegkundige op onze Eerste Hulp afdeling, waar 24/7 in onregelmatige diensten wordt gewerkt. Weet jij van aanpakken en werk je graag in een team? Krijg je energie van de afwisseling en dynamiek die het werken op een Eerste Hulp afdeling op een luchthaven met zich meebrengt? Reageer dan nu!

Jouw functie

De functie van verpleegkundige Eerste Hulp op Schiphol is een duizendpoot functie van de bovenste plank! Doordat je een heleboel verschillende casussen tegenkomt, variërend van huisartsenzorg tot complexere en acute Eerste Hulp zorg, is geen dag hetzelfde. Hierdoor is er volop kans om jezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Als verpleegkundige Eerste Hulp leg je de behandelingen vast in het patiëntenregistratiesysteem. Daarnaast ben je in de avond-, nacht- en weekenduren medeverantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het medisch transport en doktersrecepten in onze eigen apotheek. Naast het verlenen van laag- en hoog complexe zorg aan patiënten, voorzie je vliegtuigen op het platform van medische voorzieningen. Ook ben je inzetbaar bij calamiteiten op de luchthaven Schiphol. Last but not least, voer je samen met je collega-verpleegkundigen en artsen de medische back-up uit voor offshorebedrijven en vliegtuigmaatschappijen.

Je komt in een enthousiast, professioneel team te werken met collega-verpleegkundigen met verschillende achtergronden en werkervaringen. Daarnaast kun je voor advies altijd terugvallen op de dienstdoend arts. Maar een ding hebben we allemaal met elkaar gemeen: We zijn teamspelers, die ook goed zelfstandig kunnen werken. We hebben hart voor de patiënt en kunnen op elkaar bouwen. Daarnaast weten we de juiste prioriteiten te stellen en kunnen we uitstekend omgaan met stressvolle, acute situaties.

Fit for the job

  • Je bent een BIG-geregistreerde, HBO-V, MBO-4 of Inservice-A opgeleide verpleegkundige;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen de zorg, bij voorkeur binnen een ziekenhuis (ervaringen op de SEH is een pré, maar zeker geen vereiste);
  • In acute situaties treed je zelfstandig en doortastend op;
  • Je kunt goed prioriteiten stellen, bent stressbestendig, tactvol, flexibel en klantgericht;
  • Als ware teamspeler kunnen collega’s echt op jou bouwen;
  • Je bent leergierig en wil jezelf graag blijven ontwikkelen;
  • Je bent bereid om in onregelmatige diensten te werken en bent voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs.

Een gezond en aantrekkelijk perspectief

Bij Airport Medical Services vind je vakinhoudelijk sterke en enthousiaste collega’s in een uitdagende, dynamische omgeving. We zoeken een verpleegkundige Eerste Hulp voor 24-36 uur per week. Wij zijn 24/7 geopend en draaien diensten van 07.00-15.30 / 15.00-23.30 / 23.00-07.30 uur. Uiteraard krijg je een onregelmatigheidstoeslag uitbetaald voor het werken in de avond- en nachturen, en op weekend- en feestdagen. Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en is marktconform. Wij zijn een gezondheidsorganisatie en dat zie je terug in onze goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je 5% eindejaarsuitkering, een jaarlijks vitaliteitsbudget, Fitbit en een gunstige regeling voor KLM-tickets.

Daarnaast belonen wij niet alleen in geld, want we vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Daarom investeren we in relevante trainingen binnen jouw vakgebied. Bij Airport Medical Services merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest!

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste Eerste Hulp verpleegkundigen. Standaard krijg je bij ons een 1 jaar contract, waarna de intentie is om deze te verlengen voor onbepaalde tijd. De sollicitatieprocedure zal bestaan uit 2 gespreksrondes, waarbij een dag(deel) meelopen ook zeker tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij onze nieuwe collega?

Word je enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf als Verpleegkundige Eerste Hulp op Schiphol aan de slag gaan? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar recruitment.health@klm.com of klik op onderstaande knop. Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Reinard Oosterbroek, senior verpleegkundige Eerste Hulp, op tel nr 020-6492566.

Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken!