Menu

 

 

 

 

 

 

Waarom KLM Health Services

 

 

verpleegkundige met ambitie om arboverpleegkundige te worden (32-40 uur)

De functie

 

Je werkt voor de business unit Health Management Services . In deze unit werken klantenteams bestaande uit bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, arboverpleegkundigen, projectcoordinatoren en ondersteuning. De arboverpleegkundige werkt nauw samen met de bedrijfsarts. Uitgangspunt bij de verdeling van de werkzaamheden is de wet- en regelgeving rond taakdelegatie.

Samen met KLM wordt gewerkt aan een herontwerp van het verzuimproces, waarbij in het begin van verzuim op basis van triage wordt vastgesteld of een interventie van een arboverpleegkundige òf een bedrijfsarts nodig is. De functie van arboverpleegkundige is nog in de beginfase binnen KLM Health Services.

Je triageert en geeft advies tijdens verzuimconsulten. Je bent casebegeleider en begeleidt de managers in hun verzuimaanpak.

Wie ben jij

·         Je hebt de ambitie om Arboverpleegkundige te worden en de bijbehorende opleiding te volgen

·         Je bent BIG geregistreerd en staat bij voorkeur geregistreerd in het V&V register verpleegkundigen.

·         Je hebt interesse in de wet- en regelgeving op het gebied van verzuim, verzuimmodellen.

·         Aantoonbare werkervaring in verzuimbegeleiding en advisering over inzetbaarheid aan manager en medewerker is een pre.

·         Daarnaast beschik je over bovengemiddelde communicatieve en sociale vaardigheden, ben je klantgericht, flexibel, pro-actief en kun je goed werken in teamverband.

·         Je bent in staat je aan te passen aan de bedrijfscultuur van de klant; zowel op de werkvloer bij de medewerkers als bij de klantcontactpersonen (HRM, managers) weet je de       juiste toon te vinden.

Waarom KLM Health Services

Bij ons werk je aan je eigen gezondheid en die van onze klanten. Gewoon omdat je werkleven zoveel leuker en makkelijker wordt als je lekker in je vel zit. En dat voelen onze klanten. Je salaris is maximaal € 4.106,- (o.b.v. een 40-urige werkweek). Wij zijn een gezondheidsorganisatie en dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden met een vitaliteitsbudget, Fitbit en een gunstige regeling voor KLM-tickets. Fit to explore your world.

 

Ben jij onze nieuwe Arboverpleegkundige?

Herken jij jezelf in het profiel? Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Wij kijken uit naar je reactie!

Voor meer informatie kun je contact opnemen KLM Health Services, telefoon 020 - 648 1669