Menu

Vliegmedisch/Keuringsarts, (24 uur, Schiphol-Oost)

KLM, wie kent de blauwe vliegtuigen niet die de hele wereld over gaan en de trots van Nederland vertegenwoordigen. De piloten worden met regelmaat opnieuw gekeurd om te kunnen voldoen aan de strenge eisen op het gebied van hun gezondheid. Wij, KLM Health Services, zijn specialist op het gebied van vliegmedische keuringen. Er worden per jaar enkele duizenden keuringen verricht. We zijn op zoek naar een nieuwe vliegmedisch arts om ervoor te zorgen dat al deze verschillende keuringen, waar je eindverantwoordelijke voor zal zijn, goed verlopen:

· klasse 1: vliegen met commerciële doeleinden, zoals in de burgerluchtvaart

· klasse 2: recreatief vliegen, LAPL (zweefvliegen, ballonvaren en ultra-light)

· klasse 3: bestemd voor luchtverkeersleiders

Over KLM Health Services 

KLM Health Services helpt je met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en lifestyle programma’s. Dit doen we al meer dan 25 jaar voor KLM en voor andere organisaties zoals multinationals, offshorebedrijven en overheid. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Of je nu aan het werk bent of op vakantie. Niet voor niets is onze missie dan ook ‘Fit to explore your world’. 

Jouw functie

In de rol van vliegmedisch arts/keuringsarts voer jezelf vliegmedische keuringen uit samen met een team van optimetristen en doktersassistentes. Daarnaast verricht je ook andere keuringen, zoals bijvoorbeeld leefstijlkeuringen en risicogerichte keuringen. Je zorgt voor naleving van keuringsprotocollen en instructies voor vliegmedische keuringen. Verder neem je namens KLM Health Services deel aan het brancheoverleg van ILT en onderhoudt de contacten met ILT. Je meldt (mogelijke) gevaren van de vliegveiligheid en beantwoordt vragen van operators, vliegers, en overige klanten.

Fit for the job

·         Je bent BIG-geregistreerd AME-arts/keuringsarts.

·         Je bent opgeleid en hebt ervaring in het beoordelen van ECG’s en ergometrisch onderzoek.

·         Je hebt bij voorkeur een Offshore registratie (Nogepa).

·         Je bent goed in overzicht houden, bent service- en klantgericht, stressbestendig, commercieel en communicatief sterk en hebt een flexibele instelling. Bovenal ben je een echte teamplayer.

·         Je bent bereid om op diverse locaties te werken. De locaties liggen verspreid door Nederland.

·         Je bent flexibel en bereid af en toe te werken tijdens avonduren en op zaterdagen (dit altijd in overleg).

·         Een gezond en aantrekkelijk perspectief.

Een gezond en aantrekkelijk perspectief

Bij KLM Health Services vind je leuke, enthousiaste, vakinhoudelijk sterke collega’s in een dynamische omgeving. Wij bieden een marktconform salaris (5.579 EUR - 8.521 EUR), afhankelijk van kennis en ervaring en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat jij je fit en happy voelt in ons bedrijf.  

Ben jij onze nieuwe collega?

Word je enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf bij ons aan de slag gaan?

Download dan je motivatie en cv op onze sollicitatieportal via de sollicitatiebutton 'solliciteren'. Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar recruitment.health@klm.com. 

Wij kijken uit naar je reactie!