Over ons

Deel deze paginaOver Ons


Particulieren en medewerkers van (internationale) organisaties fit en gezond houden. In Nederland én in het buitenland. Dat is de missie van KLM Health Services.

Dé gezondheidsspecialist op het gebied van werken en reizen

Wij zijn al decennialang dé specialist als het gaat om gezondheid, vitaliteit, werken en reizen. We bieden een divers en compleet dienstenpakket gericht op preventie. Zo adviseren en vaccineren we, verzorgen we medische keuringen en bieden we veiligheidsopleidingen op maat. We zijn 24/7 beschikbaar voor medische zorg. En het mooie is: wij zijn er voor iedereen. Dus ook voor niet-KLM-reizigers en -medewerkers.

24/7 zorg, waar ook ter wereld

Ons hoofdkantoor bevindt zich op Schiphol-Oost. Daarnaast zijn er vestigingen in Den Haag, Amsterdam en op Schiphol-Centrum. Ook op locatie zijn onze zorgprofessionals actief. Zo verzorgen we incompany-trainingen en hebben we een mobiele keurings- en vaccinatietrailer. Met ons wereldwijde artsennetwerk steunen wij bedrijven met reizende werknemers en particulieren die ter plekke hulp nodig hebben.

Historie

KLM Health Services is een dochter van KLM NV en werkt sinds 1995 als zelfstandige organisatie in de driehoek werken, reizen en gezondheid. Dochterbedrijf Airport Medical Services verzorgt medische (ambulance)hulp bij noodsituaties en biedt eerstelijnsgezondheidszorg op Schiphol. Zij beschikt over een gekwalificeerde apotheek waar medicatie direct kan worden afgehaald. Airport Medical Services speelt een adviserende rol bij pandemieën en infectieziektes.

Kwaliteitscertificaten

KLM Health Services en Airport Medical Services zijn gecertificeerd volgens kwaliteitsnormen: ISO 9001 en HKZ (Ambulancezorg, Openbare Apotheken en Publieke Gezondheidszorg). Tevens is KLM Health Services een gecertificeerde arbodienst.